Śląskie Centrum Chłodnictwa i
       Klimatyzacji Piotr Chlebowski

    41-506 Chorzów, ul. Gałeczki 91

    tel. +48 (32) 249-64-36
   tel. +48 (32) 348-13-44
  fax. +48 (32) 247-31-42
e-mail: centrum@chlodnictwo.com.pl



PRACA
dodano: 1.03.2016

ZATRUDNINMY MONTERÓW ORAZ ELEKTROMONTERÓW INSTALACJI CHŁODNICZYCH I KLIMATYZACYJNYCH W PEŁNYM WYMIARZE GODZIN. Zapewniamy atrakcyjne wynagrodzenie oraz możliwość rozwoju zawodowego w ...

czytaj więcej »

ZAKOŃCZONE REALIZACJE 2013 roku
dodano: 7.08.2013

W czerwcu br. zakończyliśmy prace związane z doborem, dostawą i montażem urządzeń chłodniczych i klimatyzacyjnych w oddziale firmy STOKSON Sp.J. w Piekarach Śląskich - ...

czytaj więcej »

Realizacje w 2011/2012
dodano: 7.12.2011

W lipcu br. rozpoczęliśmy montaż dostarczonych urządzeń chłodniczych i mroźniczych w Zakładzie Przetwórstwa Mięsnego Joachim Matejka w Opolu.W skład dostarczonych urządzeń ...

czytaj więcej »

SZKOLENIA
dodano: 30.11.2009

Informujemy, iż szkolenia na Świadectwo Kwalifikacji zostają wstrzymane do odwołania. 

czytaj więcej »

Inwestycje zrealizowane/realizowane w 2009 roku
dodano: 11.02.2009

I. 6. lutego zakończyliśmy prace związane z dostawą i montażem instalacji mroźniczej w EKO Holding S.A. w Legnicy. Zamontowane urządzenia o sumarycznej mocy Q = 50 kW przy to/tk = -35/+43*C ...

czytaj więcej »

Nowe chłodnice przemysłowe Alfa Laval - po raz ...
dodano: 11.06.2008

Zakłady Mięsne "UNIMIĘS" w Chrzanowie - instalacja chłodnicza do komory hartowniczej o wydajności 146 kW przy to/tk = -40/44 st.C. Instalacja oparta na zespole trzech sprężarek śrubowych ...

czytaj więcej »

Nowe zdjęcia z ostatnio zrealizowanych inwestycji
dodano: 26.02.2008

W dziale Referencje pojawiły się najnowsze zdjęcia z inwenstycji w Chrzanowie i Międzyrzeczu. Zapraszamy do zapoznania sie z galerią.

czytaj więcej »

Aktualnie realizowane inwestycje
dodano: 20.01.2008

Zakłady Mięsne „UNIMIĘS” w Chrzanowie – instalacja chłodnicza obiegu komór zerowych o mocy chłodniczej Qo =  446 kW przy t0/tk = -10/43 st.C. Instalacja oparta na zespole ...

czytaj więcej »


Copyrights © 2018 | Wszelkie prawa zastrzeżone.